TESTIMONIALE

0
Distribuie

UN PARTENER DE ÎNCREDERE CARE ÎNȚELEGE CU ADEVĂRAT BRANDUL PROTECTIS

Din dorința de a intra pe noi piețe europene cu portofoliul nostru de produse probiotice, am început parteneriatul cu Ewopharma acum mai bine de un deceniu, în 2007. În urma lansărilor de succes din câteva țări, colaborarea noastră s-a dezvoltat, incluzând înregistrarea, distribuția, vânzarea și promovarea produselor BioGaia în 15 țări din Europa Centrală și de Est.

De-a lungul anilor, am beneficiat nu numai de experiența vastă a Ewopharma pe aceste piețe, dar și de excelenta lor pregătire în zona de promovare medicală și Consumer Health. Foarte buna cunoaștere a produselor noastre și a brandului ProTectis i-a propulsat în primii trei parteneri ai noștri la nivel global.

Considerăm Ewopharma un partener extrem de profesionist, în care putem avea deplină încredere. Recomandăm cu siguranță Ewopharma oricărei organizații care dorește să profite de potențialul acestor piețe aflate în continuă dezvoltare.

0
Distribuie

PROFESIONALISM ȘI DESCHIDERE ÎN RELAȚIA CU DR. FALK PHARMA

Colaborarea noastră cu Ewopharma este de peste 20 de ani și este o relație de succes. Ceea ce inițial a inceput cu Salofalk® și Ursofalk®, în doar câteva țări, s-a transformat într-o colaborare pe termen lung  în care avem încredere cu partea de marketing, vânzări și înregistrarea unui portofoliu extins al produselor Dr. Falk în Europa de Est.
Rețeaua dezvoltată și stabilizată a companiei Ewopharma în regiune ne-a abilitat să ne extindem acoperirea în regiune, situație în care noi beneficiem din plin de expertiza și cunoașterea acestor piețe, care de altfel ar fi destul de dificil de abordat. Fiind un partener de încredere, relația noastră cu Ewopharma a fost întotdeauna caracterizată prin profesionalism și deschidere. Recomandăm fără echivoc Ewopharma și altor companii farmaceutice care doresc să acceseze piețele din Europa Centrală și de Est și așteptăm cu nerăbdare să continuăm acest parteneriat fructuos în viitor.