VALORILE NOASTRE

SPIRIT ELVEȚIAN

Fiind o companie elvețiană, ne străduim să întruchipăm valorile asociate cu țara noastră și locuitorii ei. Facem ceea ce afirmăm și respectăm termenele și contractele încheiate, oferind în același timp performanțe de înaltă calitate și fiabilitate alături de o calitate excepțională. La fel ca și Elveția, îmbinăm stabilitatea dobândită în lunga noastră istorie cu flexibilitaea unei abordări moderne active și cu procesele eficiente de luare a deciziilor.

PASIUNE

Compania noastră a fost creată din pasiune și continuă să transmită acest lucru și azi, prin munca sa. Echipa noastră iubește ceea ce face și va parcurge cu bucurie orice distanță pentru partenerii noștri. Acest entuziasm cultivă atitudinea conform căreia „Nimic nu este imposibil”, grație căreia suntem unde am ajuns azi și ne vom dezvolta în viitor.

 

TRADIȚIE

Istoria noastră lungă ne-a oferit o vastă experiență și expertiză care ne-a asigurat succesul în trecut și în prezent și va continua să o facă și în viitor. Ne străduim să creăm parteneriate pe termen lung pentru a crește alături de partenerii noștri, cu scopul de a obține avantaje reciproce. În această industrie dinamică, onorăm tradiția, dar înțelegem importanța evoluției - pentru Ewopharma și partenerii noștri.

RESPONSABILITATE

La Ewopharma suntem conștienți de responsabilitatea de a continua munca pe care o facem azi - nu doar față de parteneri ci și pentru pacienții care au nevoie de tratamentele pe care le comercializăm. Punem preț pe spiriul etic în afaceri și asigurăm echipelor noastre educația și instruirea de care au nevoie pentru a-și îndeplini munca în deplină conformitate cu regulile și regulamentele interne și externe.

LOIALITATE

Suntem mândri de loialitatea angajaților noștri. Ewopharma pune preț pe diversitatea culturală și de mentalitate și se străduiește să creeze un mediu de lucru care scoate la iveală ce e mai bun în oameni. Acest lucru contribuie la colaborări fructuoase bazate pe încredere, unde comunicarea are loc de la egal la egal. Credem că aceasta este baza pentru parteneriatele de lungă durată, capabile să aducă beneficii tuturor părților implicate.