RESPONSABILITATE CORPORATIVĂ

Ewopharma este devotată promovării principiilor etice în afaceri, la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță, în acord cu legislația și regulamentele valabile în toate țările în care ne desfășurăm activitatea. Exercitarea și promovarea unei conduite etice în afaceri este de o importanță majoră pentru noi.
Depunem toate eforturile necesare creării unui mediu de lucru care promovează și încurajează inovația, conformitatea, profesionalismul și cele mai bune practici industriale, deoarece considerăm că acestea reprezintă elementele-cheie ale succesului nostru. Asigurăm angajaților noștri formare și instruire continuă, oferindu-le instrumentele și cunoștințele necesare realizării activității lor la cele mai înalte standarde.
Codul de conduită al companiei Ewopharma sintetizează principiile și regulile care ne guvernează munca și face referire la politicile și procedurile suplimentare ale companiei care fac parte din Programul nostru de Conformitate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați.