Cunoaște-ne

Conferința Națională de Pediatrie
Oraș: București

Între 6-9 aprilie, Ewopharma va participa la Conferința Națională de Pediatrie, eveniment organizat in format hibrid de către Societatea Română de Pediatrie, la București. Sub tema „Progrese în pediatrie”, manifestarea va aborda subiecte de larg interes în practica pediatrică, susținute de practicieni lideri de opinie la nivel național.

A 12-a Conferință Națională a Societății de Obstetrică și Ginecologie din România
Oraș: CLUJ-NAPOCA

În perioada 7-9 aprilie, Ewopharma va participa la cea de-a XII-a ediție a Conferinței Naționale SOGR, eveniment organizat de Societatea de Obstetrică și Ginecologie din România sub egida Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca. Manifestarea reunește experți naționali din aria obstetrică-ginecologie, dispunând de un program știinţific bogat și variat.

AL 48-LEA CONGRES AL SOCIETĂȚII ROMÂNE DE ANESTEZIE ȘI TERAPIE INTENSIVĂ
Oraș: HIBRID

Ewopharma va participa la Al 48-lea Congres al Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, eveniment care se va desfășura în format hibrid, platforma v-SRATI 2022 și la Centrul Internațional de Conferințe, Sinaia, în perioada 11-15 Mai 2022. Evenimentul este organizat sub patronajul Academiei de Științe Medicale din România, având ca parteneri științifici Societatea Franceză de Anestezie și Reanimare, Societatea Israeliană de Anestezie și Societatea Anesteziologie-Reanimatologie din Republica Moldova și își propune și în acest an să demonstreze că atât educația, progresul cât și inovația sunt valorile temei S.R.A.T.I.

Congresul Național de orl și Chirurgie Cervico-Facială cu participare internațională
Oraș: Cluj-Napoca

Ewopharma va participa în luna mai la Congresul Național ORL, eveniment ce va reuni atât importanți speakeri la nivel național, cât și renumiți practicieni la nivel internațional. Manifestarea va fi organizată la Cluj-Napoca de Societatea Română de Otorinolaringologie și Chirurgie Cervico-Facială (SORLCCF), sub egida Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”.